ŞOK! Demet Akalın ile Aynur Aydın fena kapıştı

Demet Akalın ile Aynur Aydın, fena kapıştı. Twitter’da birincilik kavgasına tutuşan iki popçu, takipçilerinin gözü önünde birbirine ağır ithamlarda bulundu.

Sivri dilli şarkıcı Demet Akalın, eleştiri oklarını bu kez ‘Bir Dakika’ şarkısıyla adından bahsettiren Aynur Aydın’a çevirdi! Twitter’da birbirine imalı göndermelerde bulunan iki popçunun gerilmesine Seyhan Müzik’in sahibi Bülent Seyhan’ın imalı sözleri neden oldu. Seyhan’ın, sanal âlemde “İnandığım işlerin arkasında sonuna kadar durdum. Yaptığı albümle zirve sırası Aynur Aydın’da” sözleri bir dönem şirketinin bünyesinde yer alan Demet Akalın’ı kızdırdı. Demet Akalın bunun üzerine “E var da var. Yüzyılın şarkısını okusa bir cacık olamayacaklar var. 5 yıldır konserlere hazırlanan var mesela” diyerek Aydın’a imada bulundu.

Menopoz teyze!

Akalın’ın sert sözlerine sessiz kalmayan Aydın “Ben seninle hiç meşgul değilken bu Twitter’dan laf sokmalar niye menopoz teyze? En birinci sensin. En iyisi sensin eh? Sorun ne?” mesajıyla kavgayı körükledi. Bu arada Demet Akalın, ‘Şerefime Namusuma’ adlı şarkısına klip çekti. Çalışmada eşi Okan Kurt oynadı. Akşam

demet akalin aynur aydin

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.