ŞOK! Cem Yılmaz’a hapis istemi!

Komedyen Cem Yılmaz hakkında, Twitter üzerinden Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’na hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada ilk duruşma yapıldı.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, kıyafetlerini beğenmediği için öğrencilerinin önünde öğretmen Halil Serkan Öz’ü azarlamış, Öz, düzenlenen ‘saygı yürüyüşü’nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

Türkiye’nin gündemine oturan, bu olay hakkında Cem Yılmaz da Twitter hesabından “Mevki ile adam ezmek, kalbini ölesiye kırmak, yazık oldu gitti öğretmencik, Daha büyük mevkilere gelesin Vali Bey” şeklinde bir tweet atmıştı. Bu tweet üzerine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Cem Yılmaz’a dava açmış, hazırlanan iddianame ile Cem Yılmaz’ın 2 yıla kadar hapsi istenmişti.

CEM YILMAZ DAVAYA KATILMADI

Yalova 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakkında “Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret” iddiasıyla dava açılan komedyen Cem Yılmaz duruşmaya katılmadı. Yılmaz’ın avukatları Rengin Gönenç Yüksel ve Çetin Yüksel’in hazır bulunduğu duruşmaya, Yalova Valisi Cebiroğlu ile mazeret bildiren avukatı Ali Ulvi Çağıran gelmedi.

Cem Yılmaz’ın davaya ilişkin Çağlayan Adliyesi’nde verdiği savunma, dosyaya alınırken, avukatları verilen ifadeye katıldıklarını söyledi.

Hakim duruşmayı 13 Temmuz 2016’ya erteledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.