ŞOK! Caner Erkin: Asena zamanı evde değil striptiz kulüplerinde direk dansları yaparak geçiriyor

Asena Atalay’dan oğlunun velayetini almak için dava açan Caner Erkin, çarpıcı iddialarda bulundu.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Caner Erkin, dava dilekçesinde Asena Atalay hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Hürriyet’in haberine göre; Eski eşinin 6 yaşındaki oğulları Çınar’ı ‘para aracı’ olarak gördüğünü öne süren futbolcu, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Hamilelik döneminde zayıflama hapları kullanarak çocuğun sağlığını hiçe saydı. Çocuğuyla geçirmesi gereken zamanı birtakım özel ev partilerinde, hatta striptiz kulüplerinde direk dansları yaparak geçiriyor. Oğlunun doğum günü partisine bile mumlar üflendikten sonra katılıp erkenden ayrıldı. Çocuğum annesinin yanında değil, haftanın birkaç gecesi bakıcısının evinde yatıyor.”

“ÇINAR’IN EĞİTİMİ AKSADI”

Başvuruda, yayın yasağı ve gizli celse yapılması da istendi. 18 Haziran 2010 tarihinde evlenen çiftin 19 Ocak 2016 tarihinde anlaşmalı boşandıkları belirtilen dilekçede, 25 Nisan 2011 tarihinde dünyaya gelen müşterek çocukları Çınar’ın velayetinin ise anneye verildiği kaydedildi. Ancak davalı annenin velayet vazifesini yerine getiremediği iddia edilen dilekçede, Çınar’ın eğitiminin aksadığı öne sürüldü.

Toplam 13 sayfalık dilekçenin sonunda avukat Deniz Ketenci, Çınar Erkin’in üstün menfaatleri göz önüne alınarak velayetinin anneden alınarak müvekkiline verilmesini istedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.