ŞOK! Burak Özçivit, Fahriye Evcen’i aldatıyor mu?

Burak Özçivit, Anadoluhisarı’nda kıyıya yanaşıp teknesine genç bir kadını aldı. Kucaklaşıp öpüştükleri anı “Güneş” yakaladı.

Türkiye’nin en gözde çifti olan Fahriye Evcen-Burak Özçivit aşkına nazar değdi! Fahriye Evcen’in reklam yüzü olduğu kozmetik firmasının çekimlerinde olduğu gün Burak Özçivit teknesiyle Boğaz’a açıldı. Anadoluhisarı’nda kıyıya yanaşan ünlü oyuncu yanındaki iki kişiye etrafı kolaçan ettirdi. Sonra da marinada saatlerdir gergin şekilde, kendisini bekleyen 20’li yaşlardaki genç kadını tekneye aldı.

FAHRİYE, BU GÖRÜNTÜLERE ŞOKE OLACAK

Genç kadını kucaklayan Burak Özçivit onu öpücüklere boğarken Güneş Gazetesi tarafından görüntülendiğinden habersizdi. Samimi kucaklaşmanın ardından dümene geçen Özçivit, tekneyi Boğaz’a doğru sürerek gözden kayboldu. Oyuncunun yanındaki diğer iki kişinin genç kadınla hiç konuşmayıp, sürekli etrafı gözlemlemesi dikkatlerden kaçmadı. Gizemli buluşma sırasında herşeyden habersiz reklam çekiminde olan Fahriye Evcen’in bu görüntüleri gördüğünde ne tepki vereceği merak konusu. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.