ŞOK! Bülent Ersoy: Hayvanseverler de kim oluyormuş?

Giydiği gerçek kürkler nedeniyle hayvanseverler tarafından eleştirilen Bülent Ersoy, katıldığı Renkli sayfalar programında içini döktü.

Kanal D’de yayınlanan “Renkli Sayfalar” programına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde “hayvanları severim ama kürküm orjinal” diyerek eleştiri oklarını üzerine çeken Ersoy, programda hayvanseverliğiyle bilinen Ömür Gedik ile de karşı karşıya geldi.

İşte Ersoy’un o açıklamaları;

“Tabiatın içerisinde denge nasıl kurulmuş? Kur’an-ı Kerim’de ne diyor ‘hayvanların etinden, sütünden, derisinden istifade edebilir’ deniyor. Allah bunu bu şekilde buyurmuş. Biz Allah’ın koyduğu kurallar üzerine konuşamayız. Yırtıcı hayvanlar kendi aralarında birbirini parçalıyor, öldürüyor… Hatta insanoğluna da saldıryor. ‘Bu dengeyi soruşturmaya kalkarsak günah işlemiş oluruz’ diyorum ben kendi adıma. Beyinlerine vuruluyor da, ilaçla öldürüyorlar da… bunlar hiç insani değil orada hemfikiriz.

“KÜRK GİYMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Kürk giymeye devam edeceğim. 12 tane kürküm var. Kendimi sıfır hatalı, cici çocuk kalıbına sokma uğraşında değilim.

“VEFAT EDEN ASLAN GİBİ ÇOCUKLAR HİÇ RAHATSIZ ETMİYOR MU?”

Dünyamızda, 21. asırda birçok savaşlarda insanlar yitiriliyor. Vefat eden aslan gibi çocuklar var. Onlar sizi hiç rahatsız etmiyor mu?

Annelerin evlatları için ağıtlar yakması, annelik bambaşkadır, ben anne değilim… bilemem!
20 yaşında kadar besle sonra cenazesi eline gelsin. Bunlar da hayatın içindeki gerçekler.

Hayvanları kabul ediyoruz. Onlar çok özel yaratıklar. Ağzı olup, dili olmayan ruh zengini yaratıklar olarak adlandırıyorum ben hayvanları. Bozuk bir ruh halindesiniz ‘ay çekil şuradan’ diyorsunuz. Gidiyor bir köşeye ‘beni ne zaman çağıracak’ diye bekliyor.
Hem bunları hissedip hem de kürk giymek belki söylediğiniz gibi biraz çatışıyor.

“HAYVANSEVERLER DE KİM OLUYORMUŞ”

Ben Allah’tan başka kimseden korkmam! Hayvanseverler de kim oluyormuş? Bana yumurta atanı trafik kazası geçirmişten beter ederim. Hiç öyle şeylere prim vermem. Madem bunları söylediler cuma günü yine kürk giyeceğim gazinoda.
Ben tehdide, şantaja hiç gelmem.

Türkiye’de yetişen sayılı kişilerden biri olarak uğradığım çeşitli zulümler oldu. Bunun hesabını bana kimse vermedi. Bir insanı 7 sene mesleğinden ayrı koymak bir zulümdür. Ben kime ne yapmıştım ki?

“HERKES BENİ KADERİME TERK ETTİ”

Herkes ağzını kapattı, oturdu yerinde kaldı. Ne bir yazı yazıldı, ne bir söz söylendi. Herkes beni kaderime terk etti.

O Allah bana 7 yıl sonra yeniden iade-i itibarımı verdi. Bana o yasağı verenler de itibarlarını iade ederek ebediyete intikal etti.

“ZEKİ MÜREN ŞEHİTTİR, BEN DE GAZİYİM”

Zeki Müren bir şehittir. Musiki adına son derece kıymetli bir insandır. Mikrofon başında öldü şehittir.

Ben de iki kere vuruldum, ben de gaziyim. Tek böbrekliyim. Biliyor musunuz böbreğimden ötürü şu an ateşler içerisindeyim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.