ŞOK! Beyonce’den aşırı politik şarkı

Beyonce bir video klibini liste dışı olarak yayınlayarak şaşırtmaya devam etti. Formation adlı şarkısını ve klibini liste dışı olarak yayınlasa da video 1 günde milyonlarca izlenme aldı. Videoda Beyone ve Jay-Z çiftinin 4 yaşındaki kızları Blue Ivy de rol aldı. 4 dakika 53 saniye süren video klipte; siyahi toplum içindeki çeşitlilik, polis şiddeti, çevresel ırkçılık, Amerikan güney kültürü, feminizm, siyahi çocuklar, başarı vizyonları, cinsel analizler, saygınlık, siyaset, creole (İspanyol veya Fransız ile siyahi melezi) kültürü ve bedensel potivizm hakkında sert sözler söyleyen Beyonce, büyük ses getirdi. Michael Jackson’dan annesinin saçına, kocasının burnundan kızının siyahi çocukluğuna…. İşte Beyonce farkıyla Formation.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.