ŞOK! Barış Arduç’un gerçek hastalığının gizlendiği ortaya çıktı

Dizinin reytinglerinin düşmemesi için Kiralık Aşk’ın yıldızı Barış Arduç’un gerçek hastalığının gizlendiği ortaya çıktı.

Sevgilisi Gupse Özay’la birlikte oynadığı ‘Deliha’ dizisiyle adını duyuran Barış Arduç, ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle ekran fenomeni haline geldi. Milyonlarca genç kız hayranı olan Arduç, Kenan İmizalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’a rakip gösteriliyor. Dizide Elçin Sangu’yla kemara karşısına geçen Arduç, bir ay hastalığı sebebiyle dizinin setine gelemedi. Hastanede karantinaya alınan yakışıklı oyuncunun zatürre olduğu açıklandı.

İSVİÇRE’DE AŞI OLMAMIŞ

1987 İsviçre doğumlu olan Barış Arduç’un hastalığının zatüre olmadığı vereme yakalandığı ortaya çıktı. Çocuklukta olunması gereken verem aşısı ailesi tarafından yaptırılmayan Arduç’un uzun saatler beklediği set ortamında vereme yakalandığı ve bu yüzden apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Gerekli tıbbi müdahaleler yapılan oyuncu, birkaç hafta daha dinlendikten sonra sete geri döndü. Yapım firmasının, dizinin izlenme oranlarının düşmemesi için oyuncunun gerçek hastalığını gizlediği iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.