ŞOK! Bade İşçil iki yılda iki milyon dolar servet sahibi oldu

Malkoç Süalp ile yaklaşık iki yıl süren evliliği süresince İşçil’in, eşi Malkoç Süalp tarafından 425.000 USD ödenerek satın alınan Maslak 42 Projesinde bir dairesi, 1.580.000 dolara satın alınan Ulus Savoy Konutları’nda lüks dairenin yarı hissesi, bir adet BMW marka lüks otomobil ve yüz binlerce dolar değerindeki mücevher ve saati ile birlikte yaklaşık iki milyon dolar serveti oldu.

Bade İşçil, 2015 Temmuz ayında Malkoç Süalp ile birlikte yaşadığı evi, eşinin kendisine şiddet uyguladığı iddiası ile terk ederek, Büyükada’da bulunan babasının ikametgahına taşınmış ve yerleşim adresini de Büyükada’ya aldırmıştı.

O dönemde İşçil’in, eşi Malkoç Süalp’ in kendisine şiddet uyguladığı şikayetleri haksız, 80.000 TL gibi astronomik nafaka talebi de mahkemece de reddedilmişti.

Bade İşçil’ in, evden ayrılırken yüz binlerce dolarlık değerli mücevherat ve taşınmaz malvarlığı üzerine mahkemece ‘’ihtiyati tedbir’’ konulmuştu.
Yaklaşık üç ay önce eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla evini terk ederek ve Büyükada’da bulunan babası ile birlikte yaşadığı evde bulunan yerleşim yeri kaydını, 21.10.2015 tarihinde oturmadığı halde tekrar Malkoç Süalp’ in yaşamakta olduğu Ulus Savoy Konutları’ndaki adrese aldırdı. Ancak dün Malkoç Sualp kendisine sorulması üzerine Bade İşçil’in bu adreste oturmadığını teyit ederek, adresten kaydını sildirdi.

Taraflar arasındaki süreçle ilgili bilgisine başvurulan Malkoç Süalp’in boşanma davasını Av. Halil TÜKEL ile birlikte yürüten avukatı Kerem HASBAKKAL’dan edinilen bilgiye göre;

“Üç ay önce evini terk ederek Büyükada’ da yaşayan ve fiilen yaşamadığı halde yerleşim yeri kaydını 21.10.2015 tarihinde Müvekkilim Malkoç Süalp’in oturduğu Ulus Savoy’daki konutuna aldıran İşçil’ in bu davranışı resmi mercileri yanıltmaktır. Müvekkilim Malkoç Süalp’ in müşterek çocukları Azur ile haftada üç saat ile sınırlı olan ve İşçil adada yaşadığı için son derece güçlükle gerçekleşen görüşme süresinin artırılması talebinin, mahkemece değerlendirildiği bu aşamada İşçil’ in yerleşim yeri adresi değişikliği yapması, akıllara soru işareti getirmiyor değil. ‘’

“ Yine bugün basına yansıyan açıklamalarında İşçil “kafa koparıcı değilim” demiş. Ulus Savoy’ da alınan daire için kullanılan kredinin yarısının ödeme sorumluluğu İşçil’ e ait olduğu halde İşçil bugüne kadar bir tek kuruş kredi geri ödemesi yapmadı. Malkoç Süalp, İşçil’ e kefil olduğu için daha geçen hafta 400.000,00 TL kredi geri ödemesi yaptı. Aylık 21.160,00 TL’ sı olan kredi taksitlerinin tamamı Malkoç SÜALP tarafından, İşçil bir kuruş ödeme yapmadığı için kefaleti nedeniyle halen ödenmek zorunda kalınıyor. Buna ilişkin banka dekontlarımızı sunuyoruz. Yine Maslak 42 de bulunan ve 425.000,00 USD’ ye alınan taşınmazın tüm ödemeleri Malkoç Süalp tarafından yapılmıştır. 2012 yılında imza edilen Sözleşme ile Malkoç Süalp tarafından satın alınan bu Maslak 42 de bulunan dairenin tüm ödemelerinin Malkoç Süalp tarafından yapıldığı banka kayıtları ile sabittir. İşçil’ in kişisel kazancımla ödedim dediği BMW ile ilgili, o dönemde basına yansıyan demeçlerine dikkatle bakıldığında bu aracın eşi tarafından alındığı açıkça görüleceği gibi, Malkoç Süalp’ in 14.05.2013 tarihinde kişisel banka hesabından 250.000,00 TL çekerek Bade İşçil’ e teslim ettiği nakit para ile alınan BMW marka aracın ödemesinin yapıldığı tarihte, Bade İşçil’ in banka mevduat bakiyesi kendi sunduğu kayıtlarla 1.500,00 TL’ sı dır. Bu aşamada yargıya intikal eden ve banka kayıtları ile belgeli alacaklarımız hakkında, İşçil’ in açıklamalarının gerçeklerle hiçbir ilgisi olamadığı sabit olacaktır. İşçil “kafa koparmıyorum” diyor ama borçları kefili olduğu için Malkoç Süalp ödenmek zorunda kalınıyor. Sizce buna nasıl bir tanım getirmeliyiz? Üstelik boşaltmadığım dediği kasanında, hakim huzurunda açıldığında bomboş olduğu herkes tarafından bilinmekte. Kasayı açtığımızda sadece boş bir saat kutusu vardı. Haberim yok, görmedim dahi dediği onlarca takı, her gün basına yansıyan boy boy resimlerde İşçil’ in üzerinde görülmektedir.” dedi. GazeteMag.com

gazetemag-bade iscil

BADE İŞÇİL:BENİ MAL AVCISI PARA AVCISI BİRİSİNE GETİRDİLER

Bade İşçil evliliği hakkında ilk kez bu kadar açık ve net konuştu…

İŞTE BADE İŞÇİL’İN KANALTÜRK’TE YAYINLANAN İKİNCİ SAYFA PROGRAMINA YAPTIĞI AÇIKLAMALARI…

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.