ŞOK! ”Arda Turan… Ya o zaten herkese yazıyor”

Spor camiasının ünlü isimlerinden aşk mesajları aldıklarını söyleyen Ciciş kardeşler, ‘Telefonumuz ele geçirilse yer yerinden oynar” dedi.

Yıllar sonra tekrar gündeme gelen Ciciş lakaplı kardeşler Esra-Ceyda Ersoy ilginç itiraflarda bulundu. Cicişler, birçok futbolcunun peşlerinde olduğunu belirterek, “Görüşmek için Instagram’dan direkt mesaj atıyorlar. Telefonumuz birinin eline geçse yer yerinden oynar vallahi. Arda Turan… Ya o zaten herkese yazıyor. Ama basketbolcuları beğeniyoruz. İbrahim Kutluay hayranıyız. Hala da bu hayranlığımız sürüyor” şeklinde konuştular.

YAŞADIKLARI AŞKLARI İTİRAF ETTİLER

Fenerbahçe taraftarı olan kardeşler, yakalandıkları Fenerli basketçiler için de şöyle konuştu: “Fenerbahçeli basketbolcularla evet görüntülendik. Bojan Bogdanovic ve Emir Preldzic ile birlikte eğlendik. Zaten ben (Ceyda) Bojan’la uzun süredir görüşüyordum. Türkçe’yi öğretmek istedim, bilmediği için. Fakat Türkçe’yi öğrenemedi. Tek sorunumuz buydu. Emir’e gelince Esra anlatsın orasını… Ben çok konuşmak istemiyorum ama görüştük, bir şeyler oldu. Uzun bir ilişkim vardı. O da bitti, duvarlarımı yıktım.”

Fenerbahçe’ye marş yazacaklar

Yeni çıkardıkları şarkının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Ciciş kardeşler, yakın zamanda Fenerbahçe’ye marş yapacaklarını belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.