ŞOK! Angelina Jolie 34 kiloya düştü

Son yıllarda sürekli kilo kaybettiği yönündeki haberlerle gündeme gelen Angelina Jolie’nin, Brad Pitt ile boşanma sürecinde daha da zayıflayıp 34 kiloya kadar düştüğü iddia edildi.

Sağlığının kötüye gittiği konuşulan Angelina Jolie’nin, boşanma sürecinde 34 kiloya düştüğü öne sürüldü.

Radar Online’a konuşan kaynaklar, “Jolie hiç olmadığı kadar zayıf görünüyor, kolları kürdan gibi kaldı. Sağlığı endişe verici boyutu çoktan geçti. Hastaneye kaldırılıp serum bağlanması gerekiyor” şeklinde konuştu.

angelina-jolie

41 yaşındaki oyuncunun, Brad Pitt’e açtığı ‘çocukları istismar’ davanın düşmesinin ardından bunalıma girdiği ve daha az yemeye başladığı iddia edildi. 52 yaşındaki aktörün, Jolie’nin beslenme sorunlarına dair haberlerle birlikte çocukların velayetini almaya daha da yaklaştığı belirtildi.

Radar Online’a açıklama yapan bir başka kaynak ise “Angelina son gelişmelerin ardından saçlarını yoluyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.