ŞOK! 2 yaşındaki çocuğa zorla ahtapot yutturdu!

Aile içi şiddet hem ülkemizde hem de dünyada giderek tehlikeli bir şekilde tırmanıyor. ABD’de yaşanan son olay çocuğa karşı uygulanan şiddet konusunda pes dedirtti.

ABD Kansas’ta yaşanan olay, Wichita Polis Departmanı’nın söylediğine göre Salı gecesi yaşandı. 2 yaşındaki bebeğin annesi eve geldiğinde 36 yaşındaki erkek arkadaşı Matthew Gallagher’ı oğluna suni teneffüs yapmaya çalışırken buldu. Rengi mora dönmeye başlayan ve boğulmakta olan çocuk apart topar yerel bir hastaneye kaldırıldı.

Hastanede bebeğin boğazından bir adet ahtapot çıkartıldı. Gallagher ilk ifadesinde 2 yaşındaki çocuğa suşi yedirmeye çalıştığını olayın bir kaza olduğunu söylese de polis, 36 yaşındaki adamın ifadesini inandırıcı bulmadı. Çocuğun yüzündeki yaralar da incelendiğinde yaşanan durumun bir şiddet eylemi olduğu anlaşıldı.

2 yaşındaki çocuğa zorla ahtapot yutturarak boğmaya teşebbüs etmekten tutuklanan Gallagher, çocuk istismarından yargılanacak.

2 yaşındaki talihsiz çocuğun sağlık durumu ancak Perşembe günü düzelmeye başlarken olay aile içi şiddetin geldiği noktanın ne kadar korkutucu olduğu konusunda sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.