Sneijder’in eşi Yolante Cabau 3 Bin 600 kızı fuhuştan kurtardı

Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder’in eşi Yolante Cabau tarafından kurulan dernek, 3 bin 600 kızı fuhuş batağından çekip kurtardı.

Yolanthe Cabau’nun genç kızları fuhuştan kurtarmak için kurduğu dernek, büyük başarı elde etti. 7 yılda 3 bin 600 kızı sokaktan kurtaran güzel yenge, önceki gün de Hindistan’daki 10 kıza yardım elini uzattı.

BİRÇOK ÜLKEDE FALİYET GÖSTERİYOR

Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder’in eşi Yolante Cabau, kalbinin de güzelliğini gözler önüne serdi. 7 yıl önce ‘Free A Girl’ isimli bir dernek kuran güzel yengenin amacı, fuhuşa zorlanan kızları bu bataktan kurtarmaktı. Hindistan, Bangladeş, Brezilya, Nepal, Hollanda, Tayland ve Güney Asya’daki birçok ülkede faaliyet gösteren dernek sayesinde bugüne dek 3 bin 600 kız kurtarıldı.

DEDEKTİF GİBİ ÇALIŞTI

Şimdilerde çocuğuyla İspanya’da olan Yolanthe Cabau, sosyal medya aracılığıyla Hindistan’da küçük kızlara yaptırılan yeni fuhuş skandalını tespit etti. Buradaki polislerle dernek çalışanları sayesinde irtibata geçen güzel yenge, adeta bir dedektif gibi çalıştı. ‘Free A Girl’den bir ekip Hindistan’a giderek fuhuşa zorlanan 10 genç kızı kurtardı. Bununla da kalınmadı ve Yolanthe Cabau sayesinde kızları fuhuşa zorlayan kişi de hapse tıkıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.