Skull King Oscar Hotel bayram coşkusunu Fatih Ürek ile taçlandırdı

Kıbrıs’ın en eşsiz koyunda şehrin merkezinde kendinizi şehir dışında hissedebileceğiniz Skull King Oscar Hotel bayram coşkusunu Fatih Ürek konseri ile taçlandırdı.

fatih urek

Girne’de şehrin merkezinde kurulmuş muhteşem deniz manzaralı tatil köyü Skull King Oscar Hotel Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününü Fatih Ürek konserine ev sahipliği yaptı. Sevilen şarkılarını Kıbrıslılar için seslendiren Ürek, “Her gününüz güzel bayramlar gibi geçsin” dedi.

Geçtiğimiz gün taktığı binlerce dolarlık mücevher haberleriyle basında yer alan Fatih Ürek’İ Kıbrıs’ta dinleyenler Fatih Bieber olarak tezahüratlarla karşıladı. Ürek, muhteşem performansında hayranları gece boyunca oturmadan dans ederek eğlendi. Kıbrıslılar unutulmaz bir bayram yaşadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.