Sinemaseverlerin sürekli takip ettiği IMDB’de ‘Babam ve Oğlum’ sürprizi

Sinemaseverlerin sürekli takip ettiği IMDB adlı internet sitesinde ilk defa bir Türk filmi en iyi 250 sinema filmi arasına girdi! Çağan Irmak’ın ‘Babam ve Oğlum’u listeye 81. sıradan giriş yaptı.

Listenin ilk üç filmi sırasıyla Esaret’in Bedeli (Shawshank Redemption), Baba (Godfather), Baba 2 (Godhatfer 2) gibi tüm dünyada seyirci rekorları kıran filmler.

‘Babam ve Oğlum’da listede Braveheart (Cesur Yürek), Otomatik Portakal (The Clockwork Orange) ve Taksi Şoförü (Taxi Driver) gibi kült filmlerle aynı sıralarda.

‘Babam ve Oğlum’ vizyonda olduğu 2005 senesinde 4 milyona yakın seyirciye ulaşmıştı.

babam-ve-oglum1

IMDB: Yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevirmiçi veri tabanıdır.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.