Sinem Kobal’ı kızdıran Arda Turan paylaşımı

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, kendisine Arda Turan ile ilgili yapılan yorumlardan sonra çileden çıktı

A Milli Takım oynadığı futbolla eleştirilirken, eleştiri oklarının hedefinde teknik direktör Fatih Terim ve Milli Takım kaptanı Arda Turan bulunuyor. Bu iki isim futbol eleştirmenleri tarafından kıyasıya eleştirilirken, en sert tepkiler de hiç şüphesiz sosyal medya kullanıcıları üzerinden oluyor. Milli Takım’ın aldığı mağlubiyetler sonrasında iyiden iyiye sinirlenen ve tepkilerini göstermek için her türlü mecrayı kullanan isimler kimi zaman kantarın topuzunu da kaçırıyor.

Öyle ki Arda Turan’a yönelik tepkiler çığ gibi artarken, arada Sinem Kobal da eleştirilerden nasibini almış.

Bir dönem Arda Turan’la evliliğin eşiğinden dönen ve geride bıraktığımız mayıs ayında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen güzel oyuncu instagram sayfasına gelen, “Arda senin yüzünden gol atamadı.Keşke daha sonra evlenseydin” yorumuyla adeta çileden çıkmış.

Kobal bu tarz yorumları silmekle yetinmemiş atan kişileri de listesinden engellemiş.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.