Sinem Kobal oyunculuktan elini eteğini çekti

Dizi ve film projeleriyle hüsran yaratan Sinem Kobal, oyunculuğu rafa kaldırıyor.

Büyük umutlarla başladığı dizisi kısa sürede final yapınca hüsrana uğrayan Sinem Kobal, kariyerinde radikal bir karar aldı. Uzun dizi sürelerinden de şikayetçi olan güzel oyuncu, iddiaya göre bir süre dinlenip kendini moda konusunda geliştirmek istiyor.

Kendine has tarzıyla beğeni toplayan Kobal’ın bu konudaki en büyük destekçisi ise eşi Kenan İmirzalıoğlu ve yakın arkadaşı Yasemin Özilhan.

Yakın arkadaşı da olan ünlü tasarımcılar Zeynep Tosun ile Tuvana Büyükçınar’ın da aralarında olduğu moda dünyasının başarılı isimleriyle fikir alışverişi yapacak olan Kobal, bu kararını şimdilik dostlarıyla paylaştı.

blank

Bir süreliğine İtalya’ya gitmeyi planlayan ve burada alacağı eğitimin ardından hayalindeki kıyafetleri tasarlayacak olan Kobal’ın Yasemin Özilhan gibi ünlü bir giyim markası için kapsül koleksiyon hazırlamak yerine kendi markasını kurmayı planladığı konuşuluyor.

Son 2 dizisi yayından kaldırılan Sinem Kobal’ın beyazperdede boy gösterdiği ‘Okul’, ‘Ayakta Kal’, ‘Yaktın Beni’ ve ‘Romantik Komedi’ filmleri de gişede hüsrana uğramıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.