Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun sırrı ortaya çıktı

Gözde çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun, neden ABD’ye gideceği ortaya çıktı.

Takvim’in haberine göre; aşklarıyla geride bırakmaya hazırlandığımız 2015’e damga vuran Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, 2016’nın ilk haftalarında ABD’ye gidecek.

Herkes ikilinin buraya tatil ve stres atmak için gideceğini düşünürken işin aslı farklı çıktı.

Hedefinde her zaman bir Hollywood filminde oynamak olan Kenan İmirzalıoğlu, başarılı yapımcı Kerem Çatay aracılığıyla bu hayaline ulaşmak üzere.

Geçtiğimiz ay Emmy Ödül Töreni için ABD’ye giden Çatay, dedikodulara göre burada dünyaca ünlü 2 yapımcıyla Kenan İmirzalıoğlu hakkında görüştü.

Yakışıklı oyuncuyu çok beğenen ABD’li yapımcılar, İmirzalıoğlu ile yüz yüzü görüşme yapmak istedi.

HAYALE ADIM ADIM

Sevgilisi Sinem Kobal’ı da alıp New York’a gidecek olan ünlü oyuncu, görüşmeler olumlu geçerse Hollywood’a adım atacak.

Bu arada Kenan İmirzalıoğlu’nun kendisine gelen hiçbir dizi ve film teklifini de şimdilik bu sebepten ötürü kabul etmediği öğrenildi.

ABD SEVGİSİ BAŞKA

Sinem Kobal, bir röportajında ABD’yi çok sevdiğini ve her gittiğinde farklı bir şeyler öğrendiğini söylemişti.

NİKAH SENEYE

Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun önümüzdeki sene içerisinde nikah masasına oturacağına kesin gözüyle bakılıyor.Takvim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.