Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’ndan sevgililer günü tatili

Evliliklerinde ilk kez Sevgililer Günü’nü kutlayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, dünyanın yedi doğa harikası arasında yer alan İguazu Şelaleri’nde aşk tazeliyor.

ETKİLEYİCİ ATMOSFERDE ŞELALE POZU

Evliliklerinde ilk kez ‘Sevgililer Günü’nü kutlayan âşıklar rotalarını ise dünyanın en büyük şelalesi olan İguazu Şelaleri’ne
çevirdi. Dünyanın yedi doğa harikası arasında yer alan şelaleler, Arjantin- Brezilya- Paraguay sınırında yer alıyor. Doğa harikası yerde romantik bir tatil yapan sevgililerden Sinem Kobal, şelale önünden fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak çok sayıda beğeni aldı.

Sevgililer günü tatili

Bu yıl ekranlardan uzak duran Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, romantik bir tatile çıktı. Mayıs ayında görkemli bir törenle hayatlarını birleştiren iki ünlü isim, ‘Sevgililer Günü’nü yurtdışında geçirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.