Sinem Kobal ekranlara cüretkar döndü

Sinem Kobal rol aldığı Yüz Yüze dizisindeki cüretkar banyo sahneleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Uzun bir süredir ekranlarda olmayan Sinem Kobal, sessizliğini Yüz Yüze dizisiyle bozdu. Geride bıraktığmız akşam ilk bölümü yayınlanan diziyi izlemek için ekranlarının karşısına geçen seyirciler Kobal’ın banyo sahnesindeki cesaretine adeta şapka çıkardı.

Başrolünü Birkan Sokullu ile paylaşan Sinem Kobal’ın oyunculuğu göz doldururken banyo sahnesi de çok konuşuldu. Kariyerinde belki de ilk defa böylesine cüretkar bir sahnede boy gösteren Kobal geceye damga vurdu.

Sosyal medya da Kobal’ın bu cesareti üzerine çok sayıda paylaşım yapıldı. Sinem Kobal’ın bir dizi için böylesi bir sahneye evet demesi genç oyuncunun rolünün hakkını vermek adına neler yapabileceğini göstermiş oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.