Sinem Kobal, bayramı Kenan İmirzalıoğlu’nun köyünde geçirdi

Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun köyüne gitti.

Ankara Üçem Köyü’ne giden Kobal’a eşinin akrabaları ile zaman geçirdi.. Hanımağa gibi karşılanan ünlü oyuncu, köy hayatına da uyup tarladan kabak topladı.

Birçok ünlü isim Kurban Bayramı tatili için rotasını yurtdışına çevirirken Sinem Kobal’la eşi Kenan İmirzalıoğlu, “Önce ailemiz” dedi. Her bayram Ankara’nın Bala ilçesinin Üçem Köyü’nde yaşayan annesi Yıldız İmirzalıoğlu ile babası Mustafa İmirzalıoğlu’nu ziyaret eden yakışıklı oyuncuya bu yıl eşi de eşlik etti. Köyünde kurban kestiren Kenan İmirzalıoğlu, hem akrabalarını hem de yardıma muhtaç hemşehrilerini sevindirdi.

Hanımağa Sinem

Ailesine düşkünlüğüyle bilinen yakışıklı oyuncu, eşine doğup büyüdüğü yerleri gezdirdi. Kenan İmirzalıoğlu, bir süre de eşiyle çiftçi olan babasının kabak tarlasında vakit geçirdi. Karınları acıkan ikili, soluğu akrabalarının yanında aldı. İmirzalıoğlu’nun akrabaları ikiliye yöresel lezzetlerden ikram etti. Yakışıklı oyuncunun ailesi, güzel gelinlerine el yapımı yufka ekmeği pişirirken Kobal’ın gördüğü ilgi “Hanımağa Sinem” dedirtti.

blank

MİAMİ’DEN ANKARA’NIN BAĞLARINA

Yaz başında Miami’de uzun bir tatile çıkan Sinem Kobal’la Kenan İmirzalıoğlu, bayramda yurtdışına uçmak yerine Ankara’ya gitti. İmirzalıoğlu Ailesi’ni ziyaret eden ikilin bu tatili Kobal’ın sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı. Bunu gören takipçileri de “Miami’den Ankara’nın bağlarına” şeklinde espriler yaptı..

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.