Sinan Akçıl: Önce Tarkan’dan bekliyoruz

Fenerbahçe Spor Kulübü ‘nün resmi radyosu Radyo Fenerbahçe’de her Çarşamba günü Gürdal Çakır ile Yıldız Takımı’nda müzik, medya ve sanat camiasının sevilen isimleri Radyo Fenerbahçe dinleyenleriyle buluşuyor.

Gürdal Çakır’ın bu haftaki stüdyo konuğu Türk popüler müziğinin başarılı söz yazarı, besteci ve müzisyenlerinden Sinan Akçıl’dı.

Fanatik bir Fenerbahçe’li olarak, Fenerbahçe SK Medya Grubu’nun büyük ve başarılı bir oluşum olduğunu dile getiren Sinan Akçıl, Radyo Fenerbahçe’de olmaktan büyük gurur duyduğunu dile getirdi.

Yılbaşı günü müzikseverlerle buluşturduğu 1001 Gece isimli şarkısının henüz piyasaya çıkmamış yepyeni versiyonunu da ilk kez Radyo Fenerbahçe’de müzikseverlere sunan Sinan Akçıl, aynı zamanda da programda birbirinden cesur açıklamalarda bulundu.

ÖNCE TARKAN’DAN BEKLİYORUZ!
İrem Derici’ye Şubat ayında çıkacak albümü için “Bana Hiçbir Şey Olmaz” ve “Evlenmene Bak” isimli iki şarkı verdiğini söyleyen Sinan Akçıl; Gürdal Çakır’ın “Sen ne zaman evleniyorsun peki?” sorusuna karşılık “Tabi ki kader kısmet ama ben şu anda hayatımda bu şekilde mutluyum; önce Tarkan’dan bekliyoruz. Önce büyüklerimiz, sonra sıra bize gelince de biz…” dedi.

ROBIN VAN PERSIE HAYRANIYIM!
Fenerbahçe ile ilgili çok güzel anılar olduğunu dile getiren, maç çıkışlarında zaman zaman taraftarların kendinden marş istediklerini hatta ona marşlar söylediğini belirten Sinan Akçıl, “Hollanda doğumlu olmam da etkili olsa gerek bir Robin Van Persie hayranıyım, onu çok seviyorum, kan çekiyor sanırım dedi.”

BENİM İÇİN EN ÖZEL ŞARKIM “DÜM TEK TEK”
Radyo Fenerbahçe’de Gürdal Çakır’ın “Bugüne kadar birçok isime birçok şarkı verdin, peki senin için en özel şarkın hangisi?” sorusuna karşılık Sinan Akçıl; “Herhalde milli duygulardan ötürü benim için en özeli eurovision şarkımız Düm Tek Tek’tir dedi. 24 yaşında Türk bayrağıyla elliden fazla basın mensubunun önüne bir Türk prodüktör olarak çıkmak benim için inanılmaz bir duyguydu.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.