Sinan Akçıl hayali gerçek oldu

Dört hafta süren yarışmada birincinin hayali sevdiği sanatçı ile aynı sahneyi paylaşmaktı. Yarışmanın finalinde gerçekleşen konserde Sinan Akçıl yarışmanın birincisi Seda Yiyin’in dileğini gerçekleştirdi. Aynı sahnede sanatçının sevilen “Tabi Tabi” ve “Biri bana gelsin” şarkılarını birlikte söylediler. Sinan Akçıl “yarışmanın birincisinin sesini çok beğendiğini söyleyerek” Seda Yiyin’e vokalistti olma teklifinde bulundu. Seda Yiyin, hayalini gerçekleştirmenin heyecanı ile vokalist olma teklifine evet dedi.

Yarışmanın birincisi Seda Yiyin Marmara Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi müzik bölümü öğrencisi, ayrıca TRT Türk Halk müziği ve TRT çoksesli Gençlik korosunda çalıştı. 2014 yılında “O ses Türkiye “ yarışmasında ise son tura kadar katılmış ve son turda elenmişti.

Best Fm medya sponsorluğunu üstlendiği “Mikrofon Sende Var mısın Söylemeye” sloganıyla düzenlenen “Karaoke” yarışmasının sonunda gerçekleşen Sinan Akçıl konserine katılım yoğundu. Kırkbeş dakika sahnede kalan Sinan Akçıl konserden sonra, Şükrü Saraçoğlundaki Fenerbahçe- Galasaray derbi maçına yetişmek için motosikletle Marmara Park Avm’den ayrıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.