Simge Sağın’ın gizlediği bir çocuğu mu var?

O iddialara açıklama geldi…

Simge Sağın hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre Sağın’ın eski evliliğinden bir çocuğu bulunuyor. Şarkıcının bu gerçeği saklamak için büyük bir çaba harcadığı, en yakın çalışma arkadaşlarına bile açıklama yapmaktan kaçındığı ileri sürüldü.

SİMGE SAĞIN CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ: “ÇOCUK İDDİALARI DOĞRU DEĞİL”

Magazin kulislerini kaynatan iddiaya Simge Sağın cephesinden jet açıklama geldi. Magazinn.com’un özel haberine göre bu iddialara açıklık getiren Simge Sağın’ın basın danışmanı, haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirtti. Simge’nin haberlerde iddia edilenin aksine gizlediği bir çocuğunun olmadığı, röportajdaki cümlelerin çarpıtıldığı belirtilirken, bu iddiaların aslının olmadığı açıklandı. Bir süredir Ozan Bayraşa ile birlikte olan şarkıcı, bu söylentilerden oldukça rahatsız!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.