Sıla, Kral Pop TV’de Kral Pop Akustik Yılbaşı Özel programında

2016’ya Mürekkep isimli albümüyle imzasını atan ünlü şarkıcı Sıla, 31 Aralık akşamı 19.00’da Kral Pop TV’de Kral Pop Akustik Yılbaşı Özel programında 13 şarkısıyla özel bir konser verecek.

Sıla, programda son on yılda dilden dile dolaşan unutulmaz şarkılarını seslendirecek. Ayrıca özel bir röportajla hayatının bilinmeyenlerini, dönüm noktalarını, şarkılarının hikâyelerini programın sunucusu Gökhan Çınar’a anlatacak.

SILA’DAN EMEL SAYIN VE SEZEN AKSU SÜRPRİZİ

Sıla, programda kendi şarkılarının yanı sıra çocukluğundan beri hayran olduğunu söylediği Emel Sayın’ın unutulmaz şarkısı Üzüldüğün Şeye Bak’ı yorumlarken bir Sezen Aksu klasiği olan Belalım’ı da canlı performansıyla seslendirecek.

SILA’NIN YILBAŞINDAN ÖNCE SÜRPRİZİ VAR

Kral Pop Akustik Yılbaşı Özel programından birkaç gün önce de Sıla’nın sürpriz bir şarkısı Kral Müzik’in dijital platformlarında müzikseverleri bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.