Sıla, ilk konserini İzmir’de verdi

İstanbul ve Bursa konserleri iptal olan Sıla, ilk konserini İzmir’de verdi.

Geçen 7 Ağustosta İstanbul Yenikapı’da düzenlenen demokrasi mitingi için “Kesinlikle darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum” demesiyle gündeme gelen, sırasıyla İstanbul ve Bursa konserleri iptal olan Sıla, izmir’de sevenlerinin karşısına çıktı.

4 SAAT SAHNEDE KALDI

Bu yaşananlardan sonra İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Sıla Gençoğlu ilk olarak sahneye sırt dekoltesi olan bir abiye kıyafetle çıktı, sırasıyla önce siyah ve ardından beyaz göğüs dekoltesi derin olan şık bir tulum ile şarkılarına devam etti.

“KAVUŞMAK ÇOK GÜZEL”

İzleyenlerine seslenen Sıla Gençoğlu, “Ne hoş karşılama, çok güzel bir akşam, nefis bir akşam. Kavuşmak çok güzel, sizi burada görmek çok güzel. İnsanın memleketinde olması çok güzel. Teker teker yanaklarınızdan öpüp teker teker kocaman sarılıp kocaman kucaklıyorum” dedi.

“KENDİMİZİ MÜZİĞİN KOLLARINA BIRAKALIM”

Bu sırada konsere gelenlerden bir kısmı “Yalnız değilsin” diye bağırdı, ardından birden alkış sesleri yükseldi. Buna karşılık Sıla Gençoğlu da “Hiçbirimiz yanlız değiliz” çok güzel bir akşam geçireceğiz. Kah üzüleceğiz kah sevinecez. Kendimizi bu akşam müziğin kollarına bırakalım” dedi.

“BU ARALAR CÜMLELER SIKINTILI”

Eski ve yeni şarkılarını seslendiren güzel şarkıcı, zaman zaman hayranları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Konuşurken “Bu aralar cümleler sıkıntılı” demesi de dikkat çekti. Sıla, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda bu akşam bir konser daha verecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.