Sıla “Heybeden Şarkılar” konseri ile son kez sahnede

Sıla’nın, geçtiğimiz Ocak ayında dört kez gerçekleştirdiği “Heybeden Şarkılar” konserlerinin İstanbul ayağının sonuncusu, yoğun istek üzerine 4 Şubat Cumartesi akşamı beşinci kez sahneye taşınacak.

Biletleri günler öncesinden tükenen “Heybeden Şarkılar” konserlerinde dinleyicilerine eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatan Sıla; geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği, hem en sevilen hem de henüz konserlerinde seslendirmediği şarkılarını son kez İstanbullu dinleyicileriyle paylaşacak. Dokuz yıllık müzik kariyerinde yayınladığı altı stüdyo albümde yer alan şarkılarından kronolojik bir sırayla yepyeni bir konser repertuvarı hazırlayan Sıla, iki perdeden oluşacak olan “Heybeden Şarkılar” konserinde üç saat boyunca 43 şarkı seslendirecek. “Heybeden Şarkılar” konserlerinin İstanbul serüvenini 4 Şubat Cumartesi günü Maslak Tim Show Center’da sonlandıracak olan sanatçı, Ankaralı dinleyicilerinden gelen yoğun istek üzerine yalnızca tek bir gala için 14 Şubat Salı akşamı Ankara Congressium’da da sahneye taşıyacak.

Dünden bugüne Sıla’nın tüm müzik yolculuğuna ışık tutacak olan “Heybeden Şarkılar” konserlerinde sanatçıya; geri vokallerde Dünya Kızılçay, Sibel Gürsoy ve Tuba Önal, tuşlu çalgılarda Burak Erkul, keman ve udda Semih Çelikel, davulda Alp Türeci, bas gitarda Cudi Genç, çelloda Özer Arkun, perküsyonda Cengiz Ercümen ile Murat Yeter ve gitarda da Efe Bahadır eşlik edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.