Sıla, Ahmet Kural’dan ayrıldığına dair haberleri böyle yalanladı

Sıla, Ahmet Kural’dan ayrıldığı yönündeki iddiaları sevgilisinin doğum gününden fotoğraf paylaşarak yalanladı.

Şarkıcı Sıla’nın bir süredir aşk yaşadığı Ahmet Kural geçtiğimiz günlerde başka kadınlarla eğlenirken yakalanıp gündeme bomba gibi düşmüştü. İkilinin çıkan haberler karşısında sessiz kalması ayrıldıkları yönündeki söylentileri de güçlendirmişti. Sıla, yazılanlara son noktayı erkek arkadaşının doğum gününde koydu.

En sevdiğim fotoğraf

Sosyal medya hesabından, Kural’ın 35. yaşını kutlayan ünlü şarkıcı, paylaşımın altına şu duygusal notu düştü: “Gönülden gönüle yol gizli gizli… İyi ki doğdun canım. Nice sağlıklı, mutlu, çoklu yaşlara… En sevdiğim fotoğraflarından biri, Rahşan’cım çekmişti…” Sıla, böylelikle ilk kez erkek arkadaşıyla birlikte fotoğraf paylaşmış oldu.

Sevgilisini ilk kez paylaştı

Sıla, Ahmet Kural’dan ayrıldığına dair haberleri bu fotoğrafla yalanlarken ilk kez sevgilisiyle pozunu paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.