“Siccin 2” Dünya prömiyerini New York’ta yapıyor

Siccin 2 filmine fragmanının yayınlanması ile birlikte bir çok farklı ülkeden yorumlar yapılmış,” Paranormal Activity” filminin yapımcılarından da “Delilik bu” tepkisi almış, ardından barındırdığı sahneler nedeni ile Facebook’ta reklam engeline takılmıştı. Türkiye’deki başarısının ardından “Siccin 2” 11-15 Kasım 2015 tarihleri arasında Newyork’ta düzenlenecek 4. Uluslararası İthaca Fantastik Film Festivali’nde gösterilerek dünya prömiyerini yapacak. Siccin 2’nin gösterimi 12 Kasım Perşembe günü Cinemapolis’te gerçekleştirilecek. Dünyanın dört bir yanından gelen korku filmi meraklıları da “Siccin 2” yi; mutlaka görülmesi gereken, Türk korku filmi olarak merakla beklediklerini belirtiyorlar.

Yönetmen Alper Mestçi’nin “Çok sert bir film oldu, korku olarak diğer filmlerimden daha da korkutucu oldu, hatta abarttık mı acaba dediğim sahneler de var” ifadelerini kullandığı filmin yapımcılığını Muhteşem Film üstlendi. Siccin 2’de; Şeyda Terzioğlu, Seda Oğuz, Bulut Akkale, Ece Edibe Baykal, Reyhan İlhan, Emre Kerem Ketenci ve Yavuz Çetin başlıca rollerde yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.