Sibel Can’a Müslüm Gürses şoku

Yeni albümündeki iki şarkısını Müslüm Gürses’e ithaf ettiğini söyleyen Sibel Can, Muhterem Nur’u kızdırdı. Nur, Can’ı reklam yapmakla suçladı: Bir gün bile Müslüm’ü anma gününe katılmadı. Nereden dostu oluyor?

Üç yıl önce hayata veda eden Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, Sibel Can’a ateş püskürdü. 29 Nisan’da yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan Can’ın, albümdeki iki şarkıyı Müslüm Gürses’e ithafen okuduğunu söylemesi Nur’u çileden çıkardı.

muslum gurses

‘MÜSLÜM BABA SÖZ VERMEDİ’

Sibel Can’ın, “Şarkıları dinletmiştim, Müslüm Gürses ‘Birlikte söyleriz’ demişti. Kısmet olmadı” iddiasına da açıklık getiren Muhterem Nur, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Müslüm Baba ile Sibel Can’ın babası arkadaş değildi. Belki tanışıyorlardı, o kadar! Müslüm’ün adı bende miras. Bunu iyi saklamam, kollamam gerek. Artık sıkıldım; Müslüm Gürses bir promosyon malzemesi olamaz; buna izin vermem. Onun anısını iyi yaşatalım, böyle yalan yanlış konular beni üzüyor. Sibel Can bir gün bile Müslüm Gürses’in mezarı başına gelmedi, bir gün anma gününe katılmadı. Nereden dostu oluyor?”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.