Sharapova’dan doping itirafı

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF), doping itirafında bulunan Maria Sharapova’nın lisansını askıya aldı.

Dünyaca ünlü Rus kadın tenisçi Maria Sharapova, Los Angeles’ta düzenlediği basın toplantısında Avustralya Açık’taki doping testinin pozitif çıktığını itiraf etmişti. Bunun ardından Uluslararası Tenis Federasyonu, Sharapova’nın lisansının askıya alındığını açıkladı.

ITF’den yapılan açıklamada, Sharapova’nın lisansının 12 Mart itibarı ile askıya alınacağı kaydedildi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Dünyaca ünlü Rus kadın tenisçi Maria Sharapova, Los Angeles’ta düzenlediği basın toplantısında Avustralya Açık’taki doping testinin pozitif çıktığını itiraf etti. Bu açıklama sonrası Sharapova gözyaşlarını tutamadı.

5 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Maria Sharapova, bugün Los Angeles’ta bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda tenisi bırakacağı yönünde açıklama yapması beklenen Sharapova’dan doping itirafı geldi. Avustralya Açık’ta doping testinin pozitif çıktığını açıklayan Sharapova, tenisi bırakma konusunda ise, “Kariyerimi bu şekilde bitirmek istemiyorum. Gerçekten tekrar oynamak için bir şansım olmasını umuyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.