‘Shameless’in Türkiye uyarlaması ‘Bizim Hikaye’de Çağatay Akman sürprizi

Medyapım Tarafından uzun süredir hazırlıkları sürdürülen Amerika’da olay yaratan ‘Shameless’ dizisinin Türkiye uyarlaması ‘Bizim Hikaye’nin ikinci fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz’in yanı sıra güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan ‘Bizim Hikaye’de dizinin tema şarkısı 2645 Records tarafından yapıldı.

Son yılların en başarılı genç solistlerinden Çağatay Akman tarafından seslendirilen şarkının bestesi Volkan Sönmez’e, sözleri ise Abdullah Özdoğan’a ait.

Dizi, Eylül ayında yayına girecek. Dizinin tema şarkısı ‘Bizim Hikaye’ ise 2645 Records etiketiyle aynı gün tüm digital platformlarda yerini alacak.

https://www.youtube.com/watch?v=VEzJ0n8RK5o

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.