Sezonun heyecanla beklenen filmi, Gupse Özay’ın ‘Görümce’sinin fragmanı hazır

Erkek kardeşi Ahmet (Buğra Gülsoy)’a fazlaca düşkün olan Yeliz (Gupse Özay)’in, Ahmet’in sevgilisi Deniz (Eda Ece)’e türlü tuzaklar kurmasını konu alan filmin ‘görümce’si Gupse Özay abartılı tarzı, estetikli yüzü ve porselen dişleriyle unutulmayacak bir karaktere hayat veriyor.

Kıskanç bir ablayı oynayan Gupse Özay, filmde başrolleri Buğra Gülsoy ve Eda Ece ile paylaşıyor.

Filmin karelerinden yansıyan komedi, seyirciyi heyacanlandırdı.

2 Aralık’ta seyirciyle buluşacak filmin kadrosunda Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, Özlem Tokaslan, İnci Pars, Dilşah Demir, Özlem Öçalmaz’ın ve sürpriz isimlerin rol aldığı filmin yönetmeni ise Kocan Kadar Konuş filmlerinden tanıdığımız Kıvanç Baruönü.

gorumce

Filmin Konusu:

Yeliz(Gupse Özay) fazlaca düşkün olduğu erkek kardeşi Ahmet(Buğra Gülsoy)’le mutlu mesut yaşamaktadır. Fakat Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklifi edince dünyası başına yıkılır. Aman canım ne olacaktır, şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bunları da ayırabilir. Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip ayırma planlarına başlar. Bir tarafta Yeliz, bir tarafta Deniz(Eda Ece) ve her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışan Ahmet’i türlü komik maceralar beklemektedir.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.