Sezen Aksu’yu görenler tanımakta zorlandı

Mehmet Tuna’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Sezen Aksu’yu görenler tanımakta zorlandı.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Amerikan Hastanesi’nde tedavi gören Mehmet Tuna’yı önceki gün yakın dostları ziyaret etti. Ziyaretçiler arasında Kelebek yazarı Gökhan Kimsesizcan ile sanatçı Sezen Aksu da vardı.

Hürriyet’ten Sayit Durmaz’ın haberine göre, Aksu, daha önce “Şamdan’ı benim Kanlıca’daki yalıma taşısın, 5 kuruş para istemiyorum” diye haber gönderdiği Tuna’ya moral ve destek vermeye devam etti.

Kimsesizcan’a konuşan sanatçı, “Ben yaptığım iyiliğin bilinmesini istemem. Ama Mehmet Tuna için çadırda bile şarkı söylerim” dedi.

Aksu, Etiler Şamdan’ın mülk sahibi Seda Sayan’ın “Sezen’in bir tek oğlu var, ben koca bir aileye bakıyorum” sözlerinin polemik yaratıp yaratmadığı sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Aramızda bir polemik yok. O aslında çok vicdanlı kadındır.”

blank

Hastaneye özel aracı ile gelen ve ziyaretin ardından evine dönen Sezen Aksu’nun makyajsız hali dikkat çekti. Usta sanatçıyı görenler tanımakta zorlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.