Sezen Aksu, ‘Biraz Pop Biraz Sezen’ albümüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Yaptığım müzik pop sayılmaz.

7 yıl aradan sonra çıkardığı ‘Biraz Pop Biraz Sezen’ albümüyle 18 Ocak’ta sevenleriyle buluşacak olan Sezen Aksu, yaptığı müzik türünü anlattı.

Sezen Aksu, ‘Biraz Pop Biraz Sezen’ albümüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 7 yıl aradan sonra çıkardığı bu albümde yaşadığı acıları, mutlulukları anlatan Aksu’nun projesi 18 Ocak’ta dinleyicilerle buluşacak. Aksu, ‘Söylediğim şarkılar popüler hale geldiler belki ama her zaman her yönüyle kişisel oldular. Bu açıdan yaptığım müzik pop kategorisinde sayılmaz tam olarak. Bu albüm bu yüzden bu ayrım ve ayrılığın demlendiği bir proje oldu’ şeklinde konuştu.

Babasının evinde yazmış

Sanatçının ‘Baba Evi’ şarkısının hüzünlü bir hikâyesi var. Geçen sene hayatını kaybeden annesinin hastanede yattığı dönemde, İzmir’deki babasının evinde şarkıyı kaleme almış.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.