Sevilen oyuncu Yiğit Özşener, Cesur ve Güzel’le ekranlara geri dönüyor

Ay Yapım imzalı, Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Cesur ve Güzel’ in kadrosuna Yiğit Özşener dahil oldu. Yaklaşık üç senedir televizyon ekranlarından uzak olan sevilen oyuncu Cesur ve Güzel’le ekranlara geri dönüyor.

Özşener, dizide Adalet’in (Nihan Büyükağaç) yaklaşık 30 senedir hapishanede yatan gizemli ağabeyi Rıza karakterini canlandıracak. Dizinin şimdiye kadar yayınlanan bölümlerinde Rıza’nın yüzünü görmeden hikayesine tanık olan izleyiciler, gizemli karakterin kimliğini oldukça merak etmişti. Hapishaneden nakli sırasında firar eden Rıza, dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Korludağ Kasabası’nın özellikle Tahsin ve Adalet’in korkulu rüyası olacak.

Yiğit Özşener, Cesur ve Güzel’in 23 Şubat Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümünde ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.