Severek izlenen Kırgın Çiçekler dizisinde beklenen oldu

Üvey kızına yaptığı kötülüklerle seyirciyi bir hayli kızdıran Kemal, sonunda hak ettiği cezayı buldu

Severek izlenen Kırgın Çiçekler dizisinde beklenen oldu. 2 sezondur kocasının dediklerine inanan Mesude sonunda gerçekler ile yüzleşerek, kızını kurtarmak için harekete geçti. Mesude’nin iyileşmesi ve gerçekleri görmesiyle, üvey kızı Eylül’e ve karısına yaptıklarının cezasını çekmeye başlayan Kemal, bir önceki bölümde tutuklanmıştı. Pazartesi yayınlanan bölümde ise hastaneden kaçmak için türlü oyunlar oynayan Kemal, kelepçeden kurtulmaya çalışırken, yanlışlıkla bileğini kesti. Kırgın Çiçekler, insanlara yapılan kötülüklerin elbet gün yüzüne çıktığını ve kötülüklerin kimsenin yanına kalmadığını bir kez daha ekranlara yansıttı.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit ALP’İN üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler dizisi yetimhanede yaşayan 5 kızın hayata karşı mücadelelerini ve anne baba özlemlerini anlatıyor. Dizide Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker ve daha birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.