Sertab Erener’den UNICEF’e destek

Türkiye’nin en güçlü seslerinden Sertap Erener, UNICEF’in Türkiye’deki çalışmalarına destek sağlamak amacıyla düzenlenen UNICEF UMUT Balosu’na destek oluyor.

UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin düzenlediği geleneksel UNICEF İstanbul balosu bu yıl “UNICEF Umut Balosu” olarak adlandırıldı. 25 Mayıs Perşembe günü akşamı gerçekleşecek olan etkinlikte Türk müziğinin sevilen sanatçısı Sertap Erener sahne alacak.

Umut Balosuna UNICEF dostları, iş, sanat ve cemiyet hayatından yardımsever simaların yanı sıra UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçilerinin de programları dâhilinde katılması bekleniyor. Akşamın heyecanlı anları değerli sanatçıların çocuklar için UNICEF’e bağışladığı yapıtlar ile Rüştü Sungur’un yönetiminde gerçekleşecek müzayede sırasında yaşanacak. UMUT Balosunun bilet ve müzayede geliri, UNICEF’in Türkiye’de yürüttüğü, çocukların eğitimi ve her türlü istismardan korunması odaklı ‘Kız ve Erkek Çocuklar arasında Eşitlik’, ‘Engeli olan Çocuklar’, ‘Tarım İşçisi Çocuklar’, ‘Çocuk Dostu Şehirler’ ve ‘Suriyeli Çocuklar’ programlarına aktarılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.