Sertab Erener İstanbul’u terk edip Bodrum’a yerleşecek

Sertab Erener ve Emre Kula, Bodrum’daki çiftlik evlerine havuz yaptırıyor. Çalışmaları yakından takip eden çiftin, gergin halleri dikkat çekti. Evlerine kapsamlı bir tadilat yaptıracak olan çiftin kısa süre içinde Bodrum’a yerleşmeyi planladığı konuşuluyor.

Sertab Erener (52) kendinden 20 yaş küçük olan müzisyen Emre Kula ile Temmuz 2015’te nikah masasına oturmuştu.

Çift, Sertab Erener’in evlenmeden önce Bodrum Yakaköy’de aldığı çiftlik evinde tatilde. Bahçeye havuz yaptırıyorlar. İnşaat başladı.

Sertab Erener işlerin başında. Önceki gün ustabaşını yanına çağırdı, kızıp bağırdı.

blank

BODRUM’A YERLEŞECEK

Sonra eşi Emre Kula devreye girdi. Çalışanlara dönüp “Her şey Sertab Hanım’ın istediği gibi olacak, ne derse yapacaksınız” diye talimat verdi.

Sertab Erener havuz bittikten sonra, villayı tadilata sokacak. İddiaya göre önümüzdeki yıl da tamamen Bodrum’a yerleşecek.

Sertab Erener fırsat buldukça sahile inip denize de giriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.