Serkan Seki: Ablam kader mahkumlarının sesi olmuş

Deniz Seki’nin şarkıcı olan erkek kardeşi Serkan Seki, Deniz Seki’nin cezaevinde yazdığı “Denizin Dibi” kitabı ile ilgili ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz gün Süper Fm’de Mustafa Kotan ve Zuhal Topal’ın sunduğu “Zuhal’in Günlüğü” programına telefonla bağlanan Serkan Seki, “Denizin Dibi” ile ilgili “Yaşamayan bilemez. Bu kitap çok şey anlatıyor. Anlattıkları çok gerçek. Her hafta gidip, geldiğimiz için biliyorum, görüyorum, tanışıyorum ablam, kader mahkumlarını sesi olmuş. Altının çizilmesi gereken, neden orada olduğunu bilmediğini anlatmaya çalışan bir kız var bu kitapta.” dedi.

Seki Ailesine Destek

Programın sunucuları Zuhal Topal ve Mustafa Kotan ise; “Deniz Seki çok güçlü bir kadın. Özgürlüğüne kavuştuğunda içeride geçirdiği zamanın acısını çıkartacaktır” sözleriyle Serkan Seki’ye dektek oldular.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.