Sergen Yalçın, Trabzonspor maçının ardından istifa kararı aldığını açıkladı

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sahalarında 2-0 mağlup olduklarıTrabzonspor maçının ardından istifasını vereceğini açıkladı.

Sergen Yalçın, kötü gidişata çözüm üretemediklerini ve bu nedenle başkanla konuşup görevi bırakma kararı aldığını belirtti.

İşte Yalçın’ın sözleri;

“En büyük suç bende, takımın sorumlusu benim. Belki bizde bazı eksiklikler var. Oyuncularımız mücadelesini veriyor. Bizim ekibimiz için yolun sonuna geldik gibi gözüküyor. Ben bırakmayı düşünüyorum. Başkan ile görüşerek bırakmak istiyorum. Bizim gönlümüzde önemli bir takım Sivasspor. Artık zarar vermek istemiyoruz kimseye. Üzgünüz, Sivas’a zarar vermek istemiyoruz”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.