Serenay Sarıkaya’dan sürpriz proje

Serenay Sarıkaya’dan öncü proje! Beyazcam yerine internete yönelmeye karar veren oyuncu, dijital platformda yayımlanacak olan bir dizide kamera karşısına geçecek.

Yeni sezonda ekranda olması beklenen Serenay Sarıkaya’dan sürpriz proje! Bugünlerde ‘İkimizin Yerine’ adlı filmle beyazperdede boy gösteren Sarıkaya, öncü bir tavır sergileyerek Türkiye’nin ilk özgün digital dizi projesinde yer almayı kabul etti.

PUHU TV’DE YAYIMLANACAK

RaniniTV’de yer alan habere göre güzel oyuncu, Doğuş Grubu’nun internet platformu Puhu TV’de yayımlanacak bir dizi çekecek.

KİTAP UYARLAMASI

Ekran yerine internet ortamında yer almayı tercih eden Serenay Sarıkaya, Akilah Azra Kohen’in üçlemesi olan kitabı “Fi Çi Pi”nin uyarlamasında rol alacak. Senaryo çalışmaları tamamlanan ve çekim onayı alan uyarlamanın oyuncu kadrosunun ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.