Serenay Sarıkaya’dan sevgiliye şartlı kabul

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya sevgilisi Kerem Bursin’in senaryosu hakkında yorum yaptı.

Yönetmenliğini Hira Tekindor’un yaptığı “Arzu Tramvayı” adlı tiyaro oyununun prömiyeri önceki akşam Uniq Hall’de yapıldı. Sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren oyun büyük beğeni topladı.

GALAYA ÜNLÜ AKINI

75 yıl önce Tennessee Williams tarafından yazılan “Arzu Tramvayı” (A Streetcar Named Desire) yıllar sonra bir kez daha sahneleniyor. Hira Tekindor’un yönetmenliğini üstlendiği oyunda Zerrin Tekindor, Onur Saylak, Şebnem Bozoklu ve İbrahim Selim başrolleri paylaşıyor. Merakla beklenen oyunun galası ise önceki akşam Uniq Hall’da yapıldı. Galaya katılanlar arasında Serenay Sarıkaya da vardı.

blank

Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin’in çekimleri nedeniyle kendisine eşlik edemediğini söyledi. Ünlü oyuncuya, “Kerem Bey senaryo yazdığını söyledi. Filminde sizi oynatmak isterse kabul eder misiniz” diye soruldu. Sarıkaya bu soruya şöyle yanıt verdi: “Hikayeye bağlı. Oyuncu inandıktan, hissettikten sonra her şey oluyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.