Serenay Sarıkaya’dan Nejat İşler itirafı

Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler’in rol aldığı ‘İkimizin Yerine’ filminin galası, önceki gün ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler’in oynadığı ‘İkimizin Yerine’nin galası Zorlu’da gerçekleşti. Sarıkaya’nın sinema perdesinde ilk kez gözükeceği yapımın gecesine yıldız isimler katıldı. Fahriye Evcen, Aslı Enver, Cem Yılmaz ve Ozan Güven göze çarpan isimler arasındaydı. Gecenin ev sahibi olan Sarıkaya, “Nejat ile ikinci kez bir aradayım. Bu da benim şansım. O bana uğur getiriyor” dedi. Sarıkaya’nın ardından söze giren İşler “Ben her projeyi kabul etmiyorum ama bu filmin senaryosu beni çok etkiledi’ derken partnerinin sesini çok beğendiğini ve sette sürekli istekte bulunduğunu söyledi.

Cem’in ‘Deli Aşk’ı

Geçen sezon vizyona giren ilk filmleri “Kaçma Birader” ile beğeni toplayan Murat-Emrah Kaman kardeşlerin yeni filmleri “Deli Aşk”ın senaryo ve cast çalışmaları tamamlandı. Kaman kardeşlere Cem Yılmaz da yapımcı olarak destek verdi. Filmin oyuncu kadrosu önceki gün Cem Yılmaz Fikir Sanat Yapım’da toplandı ve okuma provası yaptı. Provaya oyuncular Zafer Algöz, Pelin Akil katıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.