Serenay Sarıkaya’dan Kerem Bürsin’e özlem dolu çağrı

Oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin’e duyduğu özlemi onun paylaştığı bir fotoğrafın altında gösterdi.

Bir süredir Amerika’da olan Kerem Bürsin geride bıraktığımız gün İstanbul’a döndü. Los Angeles Havalimanı’ndan İstanbul’a dönüş yolculuğuna çıkacağına dair bir paylaşımda bulunan Kerem Bürsin’in bu notunun altına çok sayıda yorum geldi. Ancak bu yorumlar arasında bir tanesi vardı ki özlem ve aşk doluydu.

SERENAY SARIKAYA’NIN ÖZLEMİ

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin ilişkisi dolu dizgin devam ederken, gözde çift sosyal medya hesaplarından aşk dolu paylaşımlar yapmaktan da geri durmuyor. Bunun son örneğini Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin’in paylaşımının altına yaptığı yorumla bir kez daha gösterdi. Yakışıklı oyuncunun İstanbul yolculuğuna başlamadan önce paylaştığı fotoğrafa yorumda bulunan Serenay Sarıkaya sevgilisine duyduğu özlemi; ‘Gel hadi artık’ satırlarıyla ifade etti ve kalpli emoji koymayı da ihmal etmedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.