Serenay Sarıkaya’dan Kerem Bürsin kıskandı haberlerine açıklama

Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya ile Mehmet Günsür’ün olay yaratan cesur sahnelerini kıskanmıyormuş.

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın oynadığı ‘Fi’ dizisinde Sarıkaya ve Günsür’ün cesur sahneleri gündeme bomba gibi düştü. Güzel oyuncunun sevgilisi Kerem Bürsin’in bu sahneleri çok kıskandığı ve ikilinin ayrıldığı iddia edildi. Ancak Sarıkaya bu iddiaları reddetti.

Çok kıskandı iddiaları

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmanında yer alan Serenay ile Mehmet’in cesur sahneleri olay yarattı. Bu görüntülerin Serenay Sarıkaya’nın 1,5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Kerem Bürsin ile arasını açtığı iddia edildi.

Serenay Sarıkaya bu iddiaları yalanladı

Serenay Sarıkaya iddialarla ilgili olarak “Kerem ile işimize asla kısıtlama getirmeyiz. Birbirimizin işine karışmayız” diye konuştu.

Hikayesiyle ezber bozacak “Fi” dizisinin yeni fragmanı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.