Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven’den sonra Özge Özpirinçci’de çok cesur

Fi’ye konuk oyuncu olarak katılan Özge Özpirinçci de alışık olduğumuzdan daha seksi bir karakterle karşımıza çıkıyor.

Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi, son zamanların gerek oyuncu kadrosu, gerek sevişme sahneleriyle en çok konuşulan dizisi…

SERENAY VE OZAN’DAN SONRA ÖZGE DE ÇOK CESUR!

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Tülay Günal’ın paylaştığı dizinin ilk 5 bölümüne Özge Özpirinçci konuk olacak. 2. bölümde tanınmış bir oyuncu olan Sıla karakteriyle diziye giren Özpirinçci ilk kez bu kadar cesur! Sempatik oyuncunun sahnesi başrol oyuncusu Can Manay(Ozan Güven) ile sevişirken başlıyor.

blank

Genellikle eğlenceli rollerde sempatik bir kadın karakter olarak karşımıza çıkan Özpirinçci, Fi de tüm seksiliğiyle izleyenlerle buluştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.