Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in “İkimizin Yerine” filminin galası göz kamaştırdı

Yapımını TAFF’ın yönetmenliğini Umur Turagay’ın, senaristliğini Pınar Bulut’un yaptığı; başrollerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in paylaştığı “İkimizin Yerine”nin galası pazartesi akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti.

Çekimleri başladığı gün itibariyle, yılın en çok merak edilen filmlerinden olan, “İkmizin Yerine” 21 Ekim’de vizyona giriyor. Filmin vizyonu öncesi, filmin oyuncuları Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Özgür Emre Yıldırım, Merve Çağıran, Aslı Bekiroğlu’nun yanı sıra filmin yönetmeni Umur Turagay, senaristi Pınar Bulut’un katılımıyla gerçekleşen 2 Bin kişilik gala seçkin konuklarıyla da dikkat çekti.

Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Nur Fettahoğlu, Fahriye Evcen, Kerem Bürsin, Barış Falay – Esra Ronabar, Fikret Kuşkan, Derya Baykal, Mert Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Hatice Aslan, Burak Kut, Uraz Kaygılaroğlu, Sadi Celil Cengiz, Lale Mansur – Cem Mansur, Sermiyan Midyat, Aslı Enver, Ömer Faruk Sorak, Serdar Akar, Feryal Gülman’ın katıldığı galada filmin yapımcıları Timur Savcı ve Cemal Okan da yer aldı.

YouTube video

Bir taşra kasabasında, ailesinin dayattığı hayata sıkışıp kalmış genç Çiçek, kasabaya yeni gelen gizemli edebiyat öğretmeni Doğan’a aşık olur. Doğan bu yasak aşka ne kadar dirense de, Çiçek’ten uzak duramaz.

Gencecik bir kalbe ne kadar büyük bir aşk sığar? Peki o aşk yaralı bir adamın kalbini iyileştirebilir mi? Doğan ve Çiçek cevapları birbirlerinde ararlar. Oysa bu aşk sadece onların değil, bir ailenin de kaderini sonsuza kadar değiştirecektir.

Bizi bir arada tutan aile bağlarının, dostlukların, sırların ve yalanların içinde, imkansız ama kaçınılmaz bir aşkın hikayesi anlatan İkimizin Yerine, seyirciyi her şeye rağmen aşka inancını korumaya ve umuda davet ediyor.

Yılın en iddialı aşk filmi “İkimizin Yerine” 21 Ekim’de Sinemalarda!

gazetemag-com-ikimizin-yerine-gala1

gazetemag-com-ikimizin-yerine-gala2

gazetemag-com-kerem-bursin

gazetemag-com-nejat-isler_serenay-sarikaya

gazetemag-com-nejat-isler_serenay-sarikaya1

gazetemag-com-nejat-isler_serenay-sarikaya2

gazetemag-com-nejat-isler_serenay-sarikaya3

gazetemag-com-ozan-guven_cem-yilmaz

gazetemag-com-serenay-sarirkaya1

gazetemag-com-serenay-sarirkaya2

gazetemag-com-serenay-sarirkaya3

gazetemag-com-fahriye-evcen

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.