Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’den sürpriz karar

Ünlü çft önceki gün Rumelihisarı’nda Şahan Gökbakar’ın evine bakarken görüntülendi. Uzun süredir birlikte olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin aynı eve taşınmaya hazırlanıyor. Ünlü çift önceki gün Magazin D programından Hasan Kocabıyık tarafından Rumelihisarı’nda görüntülendi.

ŞAHAN GÖKBAKAR’IN EVİNİ GEZDİLER

Sarıkaya ve Bürsin, Selin Gökbakar’la evlendikten sonra Acarkent’e taşınan Şahan Gökbakar’ın kiraya çıkardığı evini gezdi. Emlakçıyla birlikte yaklaşık bir saat evi gezen çift, çıkışta soruları yanıtladı. “Ev bakıyoruz” diyen çift, evi çok beğendiklerini belirtti.

“ŞAHAN’IN EVİ OLDUĞUNU YENİ ÖĞRENDİK”

Sarıkaya ve Bürsin, Magazin D muhabiri Hasan Kocabıyık’ın “Ne kadar istiyorlar” sorusuna gülerek, “Para konuşmadık. Şahan’ın evi olduğunu buraya gelince öğrendik” diye yanıt verdi.

EVLİLİK SORULARINI YANITSIZ BIRAKTILAR

Birlikte yaşamaya karar veren ikili, “Sürpriz bir evlilik gelebilir mi” sorusunu ise yanıtsız bıraktı.Evlilik sorusuna yanıt vermeyen Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya, koşar adım araçlarına bindi.

gazetemag.com-kerem bursin

gazetemag.com-serenay sarikaya kerem bursin

gazetemag.com-serenay sarikaya-kerem bursin

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.