Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler’in pahalı öpüşmesi

Başrollerini Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler’in paylaştığı ‘İkimizin Yerine’ 21 Ekim’de vizyona giriyor. Filmde Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler’in ateşli öpüşme sahneleri var.

Yönetmenliğini Umur Turagay’ın ın yaptığı, başrollerini Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler’in paylaştığı ‘İkimizin Yerine’ 21 Ekim’de vizyona giriyor. Filmde Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler’in ateşli öpüşme sahneleri var. Oyuncuların senaryoyu okurken bu anları hiç dert etmediği “Ne gerekirse yapacağız, çünkü profesyoneliz” dediği ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler filmden 500’er bin TL kazandı. Nejat İşler kazandığı paranın bir miktarını başkanı olduğu Gümüşlükspor’a verdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.