Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy’u reddetmiş

Çağatay Ulusoy’un, Netflix kanalı için çekilecek adı netleşmeyen dizisi için Serenay Sarıkaya’ya da teklif götürüldüğü iddia edildi.

Netflix’in Türkiye’de çekeceği ilk dizide rol alacak olan Çağatay Ulusoy’la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Çağatay Ulusoy, Medcezir isimli dizide Serenay Sarıkaya ile kamera karşısına geçmişti. İkili dizi devam ederken aşk yaşamış ama dizi bitince aşkta bitmişti.

Posta Gazetesi’nde yer alan iddiaya göre Netflix çekeceği dizi için Serenay Sarıkaya’ya da teklif götürmüş ve “Çağatay Ulusoy’la yeniden partner olur musun?” diye sormuş. Fakat Serenay Sarıkaya, “Üç aylığına Amerika’ya gidiyorum. Ekrana ara vereceğim” diyerek teklifi reddetmiş. Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı ‘Fi’ dizisi Şubat’ta bitecek.

Çağatay Ulusoy ise Melisa Aslı Pamuk’la kamera karşısına geçecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.